El Khayati: "Mooi te zien en te horen dat clubs interesse hebben"

El Khayati: "Mooi te zien en te horen dat clubs interesse hebben"

10 januari 2019 – Nasser El Khayati krijgt de geruchten rondom zijn eigen persoon mee. Maar pas als een voor hem mooie club concreet wordt, wil de spelmaker van ADO Den Haag luisteren. "Voor de rest houd ik het ver van me vandaan', aldus El Khayati.Meerdere clubs uit Turkije zouden El Khayati op hun lijstje hebben staan. Volgens Omroep West hebben Sivasspor en Besiktas scouts gestuurd om de middenvelder te bekijken. Galatasaray, dat miljoenen ving voor Garry Rodrigues, voegt zich ook tot het rijtje geïnteresseerde clubs. Tevens heeft Trabzonspor belangstelling, maar beschikt het over onvoldoende financiële middelen.

"Het is mooi om te zien en te horen dat er clubs interesse hebben", laat El Khayati weten aan de omroep. De Rotterdammer wil zich focussen op ADO Den Haag, met wie hij momenteel in Turkije op trainingskamp is. "Je krijgt mijn hoofd niet op hol. Misschien als er een mooie club honderd procent concreet is. Dan wel."

El Khayati heeft oren naar een club waar hij plezier en de zakelijke kant kan combineren. "Ik wil er zowel financieel als sportief op vooruitgaan. Het ideale wat een voetballer schetst komt er vaak niet uit."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 augustus 2019

  2. zondag 18 augustus 2019