'Ajax en Club America akkoord over transfersom Lainez'

10 januari 2019, 13:38

Goed en slecht nieuws voor Ajax in de transfersoap rondom Diego Lainez: de Amsterdammers hebben een akkoord bereikt met Club America over de transfersom van de 'Mexicaanse Messi' en dat is zeer positief. Minder positief is het sterke gerucht dat ook Real Betis zich in de strijd heeft gemengd om de diensten van de achttienjarige aanvaller.

Dat weet De Telegraaf althans, terwijl MARCA heeft bericht dat er al bijna een akkoord is tussen Real Betis en Lainez. De Spaanse club doet een alles-of-niets-poging om zich te verzekeren van de diensten van Lainez, die daarom opeens moet kiezen tussen Amsterdam en Sevilla. Die ploeg staat op de zesde plaats in de Primera Division en speelt tevens nog in de Europa League. Oud-PSV'er Andrés Guardado zou zijn landgenoot hebben overgehaald om te komen. 

Volgens het dagblad rekent Ajax echter ook op de diensten van Lainez, die daarmee de opvolger kan worden van David Neres. Voor de Braziliaanse aanvaller is serieuze interesse uit Chinavan Chinese Guangzhou en heeft Marc Overmars inmiddels een bod van veertig miljoen euro ontvangen. De komst van Lainez zou ook de weg vrij kunnen maken voor Neres.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen