Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Vitesse-captain Van der Werff wil 'direct terug in de basis'

Vitesse-captain Van der Werff wil 'direct terug in de basis'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 januari 2019 – Maikel van der Werff is weer helemaal fit en speelklaar bij Vitesse. De aanvoerder van de Arnhemmers moet weer rust brengen achterin bij de ploeg van Leonid Slutsky en dus wil hij zo snel mogelijk zijn plaats heroveren in het elftal. "Natuurlijk wil ik per direct terug in de basis."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander. "Ik ben een van de routiniers in de selectie en ken mijn verantwoordelijkheid", aldus Van der Werff, die de laatste duels kampte met blessureleed en zag hoe zijn ploeg veel punten heeft gemorst. "Met vijf punten meer was de sfeer totaal anders geweest. Maar dit is de bittere realiteit. Het moet in 2019 echt veel beter."

Dan is het wel zaak dat Van der Werff weer helemaal fit geraakt. Hij viel tegen VfL Wolfsburg vlak voor de start van het oefenduel uit, al bleek dat uiteindelijk mee te vallen. "Ik had een beetje last van mijn hamstrings. We nemen geen risico. Natuurlijk zijn de wedstrijden op het trainingskamp meetmomenten. Maar de trainingen vormen de basis, hoor. Die zijn enorm intensief. Dat levert meer inhoud op dan oefenduels."

Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10! Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd