Rust geven van Heraclied Osman levert Syrië-coach veel kritiek op

Rust geven van Heraclied Osman levert Syrië-coach veel kritiek op

10 januari 2019 – Heraclied Mohammed Osman is het gesprek van de dag in zijn land Syrië. De middenvelder werd in het eerste duel van de Azië Cup gespaard door bondscoach Bernd Stange en dat levert de keuzeheer enorm veel kritiek op, omdat er werd gelijkgespeeld tegen Palestina. "Na afloop van de wedstrijd kwam de trainer meteen naar me toe en zei dat hij een grote fout had gemaakt."Dat vertelt Osman tegenover TC/Tubantia. De voetballer van Heracles Almelo werd gespaard door zijn bondscoach, die daardoor veel kritiek krijgt. "Je wilt altijd spelen, maar ik begreep hem. De trainer dacht dat we het niet zwaar zouden krijgen tegen Palestina en hij me in de duels erna harder nodig zou hebben", aldus Osman, die pas recentelijk debuteerde voor Syrië en nog maar zes duels speelde.

"Ik denk dat ik zo geliefd ben omdat ik in de ogen van de mensen hier technisch ben. Ik verdeel het spel en heb een eindpass. Dan val je al snel op in het krachtspel van de Azië Cup", vertelt Osman over de reden waarom hij zo geliefd is in zijn thuisland. Tegen Jordanië wordt hij dan ook zeker in de basis verwacht.

"De verwachtingen zijn toch hooggespannen. Dat komt doordat we met Omar Al Soma en Omar Krhbin de beste spits en aanvallende middenvelder van Azië in het team hebben", aldus de Heraclied. "Ik kijk vooral uit naar de wedstrijden, voel ook niet meer druk na de afgelopen dagen. Onze supporters zijn heel positief, zolang je maar alles geeft voor je team en je land.''

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 5 maart 2021

  2. donderdag 4 maart 2021