Frenkie de Jong duidelijk: "Ik blijf deze winter 100% zeker"

10 januari 2019, 07:46   Bijgewerkt: 10 januari 2019, 07:55

Goed nieuws voor Ajax: in navolging van Matthijs de Ligt heeft ook Frenkie de Jong hardop uitgesproken voor 'honderd procent zeker' in de winterstop bij Ajax te blijven. De middenvelder staat, net als zijn collega, in de belangstelling van vrijwel de volledige Europese top, maar blijft voorlopig dus in Amsterdam. "Deze winter ga ik zéker niet vertrekken."

Dat bevestigt De Jong op het officiële clubkanaal van de Amsterdammers. "Ik blijf honderd procent zeker. Ik weet niet wat er bij andere spelers gaat gebeuren, maar ik zou het zeker goed vinden als we bij elkaar blijven", aldus de international. Naast De Jong en De Ligt is er de laatste dagen ook serieuze belangstelling voor Maximilian Wöber en David Neres, op wie wordt gejaagd door het Chinese Guangzhou Evergrande.

De Jong, die al zeer sterk werd gelinkt aan Paris Saint-Germain, maar ook Manchester City en FC Barcelona, blijft dus 'gewoon' in Amsterdam. "Het was een redelijk succesvolle eerste seizoenshelft. De sfeer is goed en we hebben veel kwaliteit. Ik zou het jammer vinden als er jongens weg zouden gaan", laat De Jong aan duidelijkheid niets te wensen over.

De Ligt liet dinsdag een zelfde soort bericht achter voor alle Ajax-fans. "Van een vertrek zal het deze transperiode niet komen. Nee, daar hoeven de Ajax-fans niet bang voor te zijn. We willen de titel halen en daar is iedereen hard voor nodig", liet de captain destijds weten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen