Gisteren gemist: Manchester City haalt uit, PSG blameert zich

10 januari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 9 januari 2019, 23:58

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 9 januari.

Manchester City kent geen genade met arm Burton Albion

Manchester City heeft woensdagavond geen spaan heel gelaten van Burton Albion. De Engelse topclub haalde in het heenduel in de halve finale van de League Cup nét niet de dubbele cijfers. Het treffen in Manchester eindigde in 9-0, waardoor de returnwedstrijd over twee weken slechts een formaliteit is. Gabriel Jesus was met vier doelpunten de grote man in het Etihad Stadium.

PSG wordt verrast en ligt uit Frans bekertoernooi

Paris Saint-Germain is niet langer op vier fronten actief. Door een verrassende nederlaag tegen Guingamp liggen de Parijzenaars uit de Coupe de la Ligue. De Franse grootmacht stond tien minuten voor tijd nog met 1-0 voor, maar verloor uiteindelijk door twee rake strafschoppen van de bezoekers: 1-2.

Real zet grote stap richting kwartfinale Copa del Rey

Real Madrid heeft woensdagavond een grote stap richting de kwartfinale van de Copa del Rey gezet. De Madrilenen rekenden voor eigen publiek af met Leganés, dat met 3-0 werd verslagen. De returnwedstrijd in het Spaanse bekertoernooi vindt over een week plaats.

L'Equipe: Paris Saint-Germain heeft Van de Beek op het oog

Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt zijn niet meer de enige Ajacieden die mogen rekenen op de interesse van Paris Saint-Germain. Donny van de Beek zou volgens L'Equipe ook op de radar zijn beland bij de Franse topclub. De Parijzenaars zouden Van de Beek in januari nog willen inlijven.

AS Monaco dankt jonge doelman na spectaculaire penaltreeks

In de competitie wil het nog niet vlotten, maar in de Coupe de la Ligue heeft AS Monaco zich woensdagavond ten koste van Stade Rennes voor de halve eindstrijd geplaatst. Omdat de stand na de reguliere speeltijd 1-1 was, moest een strafschoppenserie uitkomst bieden. Daarin groeide de jonge doelman Loïc Badiashile uit tot held van Monaco.

St. Juste sluit een winters vertrek bij Feyenoord niet uit

Jeremiah St. Juste sluit niet uit dat hij op korte termijn Feyenoord voor een andere club verlaat. De 22-jarige verdediger staat naar verluidt in de belangstelling van een aantal buitenlands clubs. Zenit St. Petersburg en Napoli zouden hengelen naar de diensten van St. Juste.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen