Hamdaoui reserve bij De Graafschap: "Leg de schuld bij mezelf"

9 januari 2019, 13:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mohamed Hamdaoui heeft de verwachtingen bij De Graafschap nog niet waar kunnen maken. De buitenspeler speelde pas vier duels in de Eredivisie en baalt van zijn rol. Aan een winterse transfer denkt hij echter niet.

De 25-jarige aanvaller scoorde vorig seizoen nog elf keer voor Telstar, maar heeft op het hoogste niveau moeite om aan te klampen. "De eerste seizoenshelft is voor mij teleurstellend verlopen", zegt hij tegen De Gelderlander. "Ik draaide een goede voorbereiding, maar had de pech dat ik een week voor de competitiestart vocht in mijn knie kreeg na een botsing. Daarna heb ik niet kunnen laten zien wat ik in me heb. Het is frustrerend om steeds vanaf de bank te moeten toekijken. Ik had gehoopt dat ik een tweede kans zou krijgen en meerdere wedstrijden op rij bleef staan, maar dat is helaas niet gebeurd. Ik wil meer spelen. Maar ik verwijt niemand iets en leg de schuld bij mezelf."

Op korte termijn gaat hij in gesprek met Henk de Jong over zijn toekomst. "Of ik zelf wil vertrekken? Ik heb nog niet gehoord wat de plannen van de club zijn voor de tweede seizoenshelft en voor die tijd ga ik niet roepen wat mijn wensen zijn", besluit de buitenspeler.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen