Spoorboekje: speeltijd voor Cillessen, oefenduels Eredivisionisten

10 januari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 9 januari 2019, 23:53

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 10 januari.

Wedstrijden

FC Utrecht - KV Oostende (15.30 uur)

In La Manga speelt FC Utrecht vanmiddag zijn tweede en laatste oefenwedstrijd tijdens het trainingskamp in Spanje. Na VfB Stuttgart (3-2) is nu KV Oostende de tegenstander. Naast Utrecht oefenen nog een aantal Eredivisionisten vandaag: Fortuna Sittard, sc Heerenveen, FC Emmen, Excelsior en De Graafschap.

Athletic Bilbao - Sevilla (19.30 uur)

Het Sevilla van Quincy Promes draait een topseizoen. De club uit Zuid-Spanje staat in de Primera División op een knappe derde plaats, kwalificeerde zich voor de knock-outfase van de Europa League en is ook nog actief in de Copa del Rey. In de bekertoernooi speelt Sevilla vanavond tegen het kwakkelende Athletic Bilbao de eerste wedstrijd in het tweeluik van de achtste finale.

Levante - FC Barcelona (21.30 uur)

Met hoogstwaarschijnlijk Jasper Cillessen in de basis treedt FC Barcelona vanavond in de Copa del Rey aan tegen Levante. De 29-jarige doelman moet meestal Marc-André ter Stegen voor zich dulden, maar staat in het bekertoernooi altijd onder de lat. Geen onbelangrijk duel dus voor Cillessen, gezien het gering aantal speelminuten dat hij in Barcelona krijgt.

Voetbal op tv

19.30 uur: Athletic Bilbao - Sevilla, Ziggo Sport 14, live verslag van het Copa del Rey-duel

21.30 uur: Levante - FC Barcelona, Ziggo Sport 14, live verslag van het Copa del Rey-duel

22.30 uur: Voetbalpraat, FOX Sports 1, voetbalpraatprogramma

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen