PEC blij met Stam: "Jaap is best een aardige gozer"

9 januari 2019, 09:53

Jaap Stam heeft zijn eerste dagen als trainer van PEC Zwolle achter de rug en maakt vooralsnog een uitstekende indruk bij zijn nieuwe ploeg, waarmee hij momenteel op trainingskamp is. De selectie heeft er vertrouwen in dat hij de ploeg kan behouden voor de Eredivisie.

"Hij ziet er streng uit, maar als ik heel eerlijk ben is Jaap best wel een aardige gozer", zegt de van een zware blessure teruggekeerde Dico Koppers tegen de NOS. Pelle Clement, de winteraanwinst die bij Reading eerder al met Stam werkte, is eveneens positief. "Hij houdt ervan als je eigen inbreng hebt. En dat je dan samen tot iets komt wat goed is. Ik snap dat het vroeger van buitenaf zo leek alsof hij streng of zelfs eng was, maar ik kan je vertellen dat Jaap zo helemaal niet is."

PEC versterkte zich deze winter al met Lennart Thy en Clement. Belangrijke aanwinsten, denkt technisch directeur Gerard Nijkamp. "We hebben in de zomer veel creativiteit verloren en veel dynamiek en diepgang ervoor teruggekregen. Misschien was het niet goed in balans. Dat proberen we nu te repareren."

Het eerste duel van Stam als coach van PEC eindigde maandag in een 1-1 gelijkspel tegen 1. FC Nürnberg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen