Sneijder: "In Eredivisie loopt Robben iedereen voorbij"

9 januari 2019, 08:46   Bijgewerkt: 9 januari 2019, 09:43

Wesley Sneijder gaat Arjen Robben (34) niet adviseren wat hij na dit seizoen moet gaan doen, maar heeft er vertrouwen in dat zijn voormalig maatje bij het Nederlands elftal nog op goed niveau kan spelen. Volgens de spelmaker van Al Gharafa zou Robben in de Eredivisie nog een sensatie zijn.

Sneijder sprak Robben dinsdag in Qatar, waar de Nederlander met Bayern München op trainingskamp is. Ook PSV verblijft daar, waardoor er de afgelopen dagen een soort van reünie met ook Mark van Bommel op het menu stond. "Ja, ik heb Arjen al even ontmoet", zegt Sneijder tegen Voetbal International. "Hij doet er hier alles aan om volledig fit te worden."

"Wat hij na dit seizoen moet doen? Dat weet ik niet, iedereen is anders. Mark ging wél terug naar zijn oude club en Rafael van der Vaart en ik hebben besloten niet terug te gaan naar Ajax. Maar ik kan Arjen niet adviseren wat voor hem het beste is. Hij heeft tot en met nu altijd op het allerhoogste niveau gespeeld. Arjen moet zelf goed voelen wat hij nog wil. Het is een mooie klus voor Bommel en Ooijer om Arjen terug te halen naar PSV. Goed genoeg is hij zeker nog, in de Eredivisie loopt hij nog lachend iedereen voorbij, hoor", denkt Sneijder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen