Pechvogel Dessers kan transfer op zijn buik schrijven

8 januari 2019, 21:28

De vrees van Cyriel Dessers is waarheid geworden. De spits van FC Utrecht heeft in Spanje een knieblessure opgelopen waardoor hij naar verwachting enkele maanden is uitgeschakeld. De 24-jarige aanvaller hoeft niet onder het mes, maar kan een (tijdelijke) wintertransfer op zijn buik schrijven.

Onder meer De Graafschap wilde Dessers graag inlijven. De spits raakte tijdens een oefenduel met VfB Stuttgart geblesseerd. "Ik blokkeerde een bal. Daarbij draaide, zogezegd, mijn knie door", zegt Dessers via de clubkanalen. "Het voelde direct niet goed aan. Onderzoeken hebben uitgewezen dat het gaat om schade aan de binnenband."

"Natuurlijk is dit voor mij een grote tegenvaller, maar gelukkig is er geen operatie nodig. Het is minder ernstig dan we in eerste instantie hadden verwacht. Dit verwerk ik, waarna ik mijn uiterste best ga doen een goede revalidatie door te maken", gaat Dessers verder.

De Belg staat sinds de zomer van 2017 onder contract bij FC Utrecht. In zijn eerste jaar in dienst van de Domstedelingen kwam Dessers tot 29 wedstrijden in de Eredivisie. In het huidige seizoen staat de teller op acht duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen