ADO Den Haag in oefenduel niet opgewassen tegen Trabzonspor

ADO Den Haag in oefenduel niet opgewassen tegen Trabzonspor

8 januari 2019 – ADO Den Haag is dinsdag in de eerste oefenwedstrijd van het trainingskamp in Turkije onderuit gegaan tegen Trabzonspor. De Eredivisionist bood lang stand, maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de nummer twee van de Turkse SüperLig. Het oefenduel eindigde in 3-1.Met Yuning Zhang in de punt van de aanval begonnen de Hagenaren aan de oefenwedstrijd in Bleek. De Chinese spits, die in de eerste seizoenshelft tot slechts vier invalbeurten kwam, liet zich van zijn goede kant zien door vlak voor rust de 1-1 voor zijn rekening te nemen. Een kwartier eerder was Trabzonspor via Caleb Ekuban op voorsprong gekomen.

Het team van trainer Alfons Groenendijk slaagde er na rust niet in de gelijke stand vast te houden. Een kwartier voor tijd zorgde de ingevallen Abdülkadir Parmak voor de 2-1. Niet veel later viel ook het derde Turkse doelpunt, gemaakt door Ekuban.

De selectie van ADO verblijft tot en met zaterdag in Turkije. Op de vrijdagmiddag oefent de Haagse club nog tegen Istanbul BB, de koploper van de Turkse competitie.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. dinsdag 20 augustus 2019

  2. maandag 19 augustus 2019