Man City-huurling Antuna vervroegd weg bij Groningen

8 januari 2019, 16:09   Bijgewerkt: 8 januari 2019, 16:46

Uriel Antuna heeft zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen gespeeld. Na anderhalf jaar komt er een aan de huurperiode van de Mexicaanse aanvaller. De 21-jarige Antuna zou pas na afloop van het seizoen terugkeren bij Manchester City, maar door een gebrek aan perspectief komt er een voortijdig einde aan de samenwerking.

"Uriel Antuna blijft in Groningen achter. Voor de Mexicaanse huurling wordt met zijn werkgever Manchester City naar een oplossing gezocht voor de tweede seizoenshelft, aangezien de toekomst van Antuna niet in Groningen ligt", laat algemeen directeur Hans Nijland in een nieuwsbrief weten.

Antuna maakte in de zomer van 2017 de tijdelijke overstap van Manchester City naar FC Groningen. De Mexicaan werd als toptalent beschouwd, maar heeft de hoge verwachtingen in de Eredivisie niet waar weten te maken. Antuna kwam in anderhalf seizoen slechts 22 keer in actie voor de Groningers.

Tegenover het vertrek van Antuna staat de winterse komst van Illiass Bel Hassani (AZ), Kaj Sierhuis (Ajax) en Thomas Bruns (Vitesse), die allen worden gehuurd. Eerder werd de huurperiode van Ajacied Mateo Cassierra voortijdig afgebroken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen