Kishna: "Ik heb veel pijn gehad, het viel me rauw op het dak"

8 januari 2019, 13:22   Bijgewerkt: 8 januari 2019, 13:29

Ricardo Kishna's eerste minuten sinds zijn zware knieblessure naderen. Na een heel frustrerend jaar, waarin de aanvaller van ADO Den Haag zelf overwoog om te stoppen, gaat het de laatste maanden weer stukken beter met de oud-Ajacied.

"Elke keer als je zo'n zware blessure meemaakt, leer je het leven meer waarderen. Ook de sport", vertelt Kishna aan ADO Den Haag TV. "Aan het begin hield ik mij vast aan eerdere blessures. De pijn viel toen mee, maar deze keer was het echt anders. Ik heb aan het begin veel pijn gehad. Het viel me heel rauw op het dak. Had ik de kracht nog om mij terug te vechten? Aan het einde van de rit weet je niet wat je ervoor terugkrijgt."

Kishna vervolgt zijn verhaal: "Thuis heb ik veel gesprekken gehad met mijn vrouw. Ze zei tegen mij: doe het voor de kleine. Daar haalde ik veel motivatie uit. Ook sprak ik veel met mijn zaakwaarnemer. De gesprekken gaven mij een boost, maar toch moet ik het zelf doen."

Tijdens zijn herstel bij ADO leerde Kishna ook een nieuwe kant van zichzelf kennen. Hij helpt de jonge jongens in de selectie graag. "Leuk om daar mee bezig te zijn, al wist ik niet dat ik leuk zou vinden. Als je mensen kan helpen, doe je dat graag. Van mij is heel vaak een bepaald beeld geschetst. Dat is wel eens lastig om mee om te gaan. Uiteindelijk moet ik ervoor zorgen dat het niet heel veel met je doet. Het draait om de mensen die dicht bij je staan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen