Van der Sar voelt in spelersgroep de honger naar prijs

8 januari 2019, 08:58   Bijgewerkt: 8 januari 2019, 09:20

Edwin van der Sar proeft de prijzenhonger in de spelersgroep van Ajax. De directeur hoopt dat de selectie deze week in de Verenigde Staten de basis legt voor de eerste landstitel sinds 2014. 'Iedereen binnen Ajax beseft dat een club van ons kaliber niet zo lang mag droog staan', aldus Van der Sar.

'Je voelt in de spelersgroep de honger naar een hoofdprijs. Die honger hebben andere clubs ook en dat komt de competitie in het tweede deel van dit seizoen weer ten goede. Ik denk dat het spannend blijft tot de laatste speeldag', schrijft Van der Sar in zijn column voor De Telegraaf.

Nieuw in de selectie zijn Lisandro Magallan en Lassina Traoré. Van der Sar sprak al met Magallan. 'Hij heeft natuurlijk vorig jaar al een bezoek aan Amsterdam gebracht en hij kijkt er naar uit om nu zijn weg te vinden binnen Ajax en zich in Amsterdam te vestigen. Lisandro is een open jongen. Hij spreekt Engels, misschien nog niet direct voor de camera, maar één op één kan ik prima met hem praten. Hij komt goed over en maakt een fitte indruk.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen