Nigel de Jong: "Ik ga door tot wielen ervan af vallen"

8 januari 2019, 08:04

Nigel de Jong (34) wil ook de komende jaren blijven voetballen. De middenvelder speelt bij het Qatarese Al-Ahli, waarmee hij contractverlenging bespreekt. De 81-voudig Oranje-international streek afgelopen zomer neer in de zandbak.

"Ik geniet. Kijk om je heen, het weer is goed en ik heb een contract getekend voor twee jaar. We zijn bezig het wellicht te verlengen tot het WK (2022, red.) en ik ben fit", zegt De Jong tegen Voetbal International. "Ik ben een rasvoetballer, ik hou te veel van het spelletje om zomaar te stoppen. Ik ga door tot de wielen ervan af vallen."

De Jong bracht maandag samen met Wesley Sneijder een bezoek aan de training van PSV, dat zich in Qatar voorbereidt op de tweede seizoenshelft. Ook Arjen Robben meldde zich aan het veld. Zij haalden herinneringen op met Mark van Bommel, André Ooijer en Boudewijn Zenden, die in de technische staf van PSV zitten.

De Jong: "Het is altijd leuk om de bekende gezichten van het Nederlands elftal weer te zien. Een beetje reminiscing: oude herinneringen op halen over hoe het toen was. Natuurlijk komt het WK 2010 dan ter sprake. Is ook normaal. Het is niet elke dag dat je elkaar in deze setting tegen komt. Het gaat dan echt niet over dat moment van Arjen, hoor. Hij is niet de man in kwestie, maar gewoon één van de jongens."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen