Gisteren gemist: verlies Keizer, Utrecht haalt Bazoer in huis

8 januari 2019, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 7 januari.

Blessure Kroos volgende knauw voor Real Madrid

Het blijft negatieve berichten regenen over Real Madrid. De in verval geraakte Champions League-winnaar staat in de Spaanse competitie slechts vijfde en verloor zondag in eigen huis met 0-2 van Real Sociedad. De achterstand op FC Barcelona bedraagt daardoor al tien punten. Alsof dat nog niet erg genoeg is, heeft Toni Kroos nu een blessure opgelopen.

Bijzonder: zestienjarige Nederlander debuteert bij Liverpool

Heel opmerkelijk nieuws uit Engeland. De pas zestienjarige Ki-Jana Hoever heeft maandagavond zijn debuut gemaakt in het eerste elftal van Liverpool. De Amsterdammer is daarmee de jongste Liverpool-speler ooit in de FA Cup. De Nederlander viel tegen Wolverhampton Wanderers na zes minuten in voor de geblesseerde Dejan Lovren.

FC Utrecht huurt Bazoer van Wolfsburg: "Een klasbak"

FC Utrecht heeft in een verrassende hoek een aanwinst voor het middenveld vastgelegd. De Domstedelingen melden maandagavond dat Riechedly Bazoer de gelederen komt versterken. Hij wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van VfL Wolfsburg.

Keizer gaat met Sporting ten onder tegen laagvlieger

Marcel Keizer heeft in de Portugese titelstrijd maandag een teleurstellend resultaat genoteerd met Sporting Portugal. De topclub ging op bezoek bij Tondela, dat slechts twaalfde staat, met 2-1 ten onder. De club doet daardoor slechte zaken in de titelstrijd.

Liverpool verliest bij debuut Hoever en ligt uit FA Cup

Liverpool is voor de tweede keer in vijf dagen onderuit gegaan. Het team van Jürgen Klopp bleek maandagavond niet opgewassen tegen Wolverhampton Wanderers: 2-1. Bij Liverpool deed de pas zestienjarige Ki-Jana Hoever bijna de hele wedstrijd mee.

Heerlijke clash in FA Cup: Arsenal tegen Manchester United

De loting voor de vierde ronde van de FA Cup heeft een prachtig affiche opgeleverd. Maandagavond werden Arsenal en Manchester United aan elkaar gekoppeld en dat was het enige in het oog springende affiche.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen