Serrarens over De Graafschap: "Het mag wel wat harder"

7 januari 2019, 17:47

De Graafschap weet dat het in de tweede seizoenshelft hard aan het werk zal moeten om degradatie naar de Eerste Divisie te voorkomen. Het team van Henk de Jong staat onderaan en heeft als grootste probleem dat het te weinig goals maakt. Fabian Serrarens vindt echter niet dat er een nieuwe spits hoeft te komen.

De Graafschap scoorde in de eerste seizoenshelft slechts veertien keer, het minst van alle clubs. Dat de club Cyriel Dessers wil overnemen van FC Utrecht, is volgens Serrarens begrijpelijk. "Het hoort erbij als je weinig scoort, maar dat betekent niet dat ik het hier mee eens ben", zegt hij tegen Omroep Gelderland. "Kijk, een goede spits is altijd welkom en ik vind ook dat we ons in alle linies moeten versterken. Met teamgeest en strijd lukt het ons ook niet. Af en toe misschien, maar te weinig. Kwalitatief hebben we gewoon één van de minste teams in de Eredivisie. Dus moet het anders. Is er een andere insteek nodig."

Volgens Serrarens is het belangrijk dat De Graafschap zich alleen op presteren richt. "Misschien kunnen we het wel te goed met elkaar vinden. Dat het te gemoedelijk wordt. Het mag wel wat harder. Elkaar meer aanspreken op wat fout gaat en dus niet te lief zijn. Dat je ook een keer iemand op zijn kop zit en zo de boel scherp houdt", vindt de spits, die op vier goals staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen