Spoorboekje: Feyenoord op trainingskamp, kraker in Engeland

8 januari 2019, 07:00   Bijgewerkt: 7 januari 2019, 23:45

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 8 januari.

Nieuws

Feyenoord op trainingskamp

Net als de meeste andere Eredivisionisten gaat ook Feyenoord op trainingskamp naar het buitenland. De Rotterdammers verblijven tot en met 13 januari in Marbella en spelen oefenduels met Borussia Dortmund en Karlsruher. 

Wedstrijden

ADO Den Haag - Trabzonspor (17.00 uur)

ADO Den Haag bivakkeert deze winter in het Turkse Belek en speelt vandaag de eerste oefenwedstrijd. Wat kan het team van Alfons Groenendijk tegen Trabzonspor, dat tweede staat in de Turkse competitie?

Tottenham Hotspur - Chelsea (21.00 uur)

Na een vol FA Cup-programma breken in Engeland de halve finales van de League Cup aan. Mooiste affiche is die vanavond tussen Tottenham Hotspur en Chelsea. Spurs ontvangt de Londense rivaal op Wembley, waarna over twee weken de return volgt. Manchester City en Burton Albion zijn de andere ploegen bij de laatste vier. Zij treffen elkaar morgen.

Sporting Gijon - Valencia (21.30 uur)

Valencia beleeft tot nog toe een teleurstellend seizoen. De elfde plaats in La Liga is ondermaats voor de nummer vier van vorig seizoen. Na de competitienederlaag van zaterdag tegen Deportivo Alaves (2-1) kunnen Los Che wel een steuntje in de rug gebruiken. Lukt dat vanavond in de achtste finale van de Copa del Rey tegen Sporting Gijon, of strooit de tweede divisionist nog meer zout in de wonden?

Voetbal op tv

20.35 uur: Tottenham Hotspur - Chelsea, Ziggo Sport Select - live verslag van halve finale League Cup

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen