Weer fitte Sandler 'genoot enorm' van eerste minuten bij City

6 januari 2019, 19:04

Voor Philippe Sandler kwam zondagmiddag een droom uit. De Amsterdammer maakte in het FA Cup-duel tegen Rotherham United (7-0) zijn debuut voor Manchester City. En daar was hij zelf ook verbaasd over. "Alleen mijn broer zat op de tribune. Mijn ouders waren al teruggevlogen."

Sandler, die in de 67e minuut Kevin de Bruyne mocht aflossen, kampte daags voor het duel met een lichte blessure. Daardoor kon hij de afsluitende training niet afmaken. Met de invalbeurt verraste hij ook zijn familie. "Alleen mijn broer zat op de tribune. Mijn ouders waren al teruggevlogen", tekent het ANP op uit zijn mond. "Ik genoot hier enorm van."

De minuten in het Etihad Stadium waren de afsluiting van een lange, vervelende periode. Sandler stond vijf maanden langs de kant vanwege een gescheurde meniscus. Pep Guardiola ziet in Sandler een middenvelder, maar hij hoopt door te breken als verdediger. "Daar speel ik altijd. Ik heb nog nooit op het middenveld gestaan. Sinds ik hier ben, probeer ik me te ontwikkelen als centrale verdediger."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen