Matavz hoopt snel terug te zijn: "Op tribune zitten niet mijn ding"

6 januari 2019, 13:33

Tim Matavz is ondanks zijn zware enkelblessure met Vitesse afgereisd naar Spanje voor het winterse trainingskamp. De Sloveense spits hoopt zo snel mogelijk terug te keren in het eerste elftal van de Arnhemmers, al lijkt dat nog wel even te gaan duren.

De spits brak eind oktober zijn enkel tegen Feyenoord. "Ik weet echt niet hoelang ik nog uit de roulatie ben, maar ik hoop alleen heel erg snel terug te zijn. Ik heb geen pijn meer in mijn enkel en het voelt goed om op het veld te staan", is hij hoopvol tegen Omroep Gelderland. Trainer Leonid Slutsky verwacht hem nog niet snel terug. "Het is natuurlijk echt een zware blessure geweest. Dan moet je echt rekening houden met maanden revalidatie. In het meest gunstige scenario zien we hem pas eind februari terug."

Het revalideren is hard werken, beseft Matavz. "Ja, natuurlijk. Ik moet nu wel hard werken om terug te komen hè? En in het veld heb ik niet zoveel energie nodig om doelpunten te maken", lacht de spits, die snel terug wil keren. "Op de tribune zitten is niet mijn ding. Ik wil het team helpen en dat kan nu niet. Daar word ik wel chagrijnig van. Dus mijn vrouw moest inderdaad ook wat extra lief voor me zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen