Cambuur neemt middenvelder Jansen over van NEC

6 januari 2019, 12:20

SC Cambuur heeft uitkomst geboden voor Kevin Jansen. De middenvelder was bij NEC op een zijspoor beland en is vertrokken naar Leeuwarden. De Friese club meldt zondag dat hij bij Cambuur een contract heeft getekend tot het einde van het seizoen.

De 26-jarige middenvelder werd bij NEC eind november uit de selectie gezet wegens 'disciplinaire redenen'. De oud-speler van Excelsior en ADO Den Haag liet weten klaar te zijn met zijn reserverol. "Ik ben blij met elke wedstrijd. Maar ja, dan sta ik er de volgende keer weer naast. Op deze manier heeft het geen zin in mijn ogen", sprak hij toen. "Ik train wel met de groep, maar wedstrijden zijn anders. Als ik iedere keer zes weken moet wachten op een kans, dan ben ik er wel klaar mee."

Duidelijk was dat hij in Nijmegen geen toekomst meer had, waardoor Cambuur voor alle partijen uitkomst heeft geboden. Hij sluit per direct aan bij de selectie van René Hake en is volgens technisch manager Foeke Booy een uitstekende aanwinst. "Kevin beschikt over veel ervaring en is een echte verbindingsspeler tussen de verdediging en de aanval. Dat is precies het type speler dat we zochten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen