Cardiff-coach Warnock woest op Clyne én Liverpool

6 januari 2019, 09:52

Cardiff City zal in de tweede seizoenshelft van de Premier League alle zeilen moeten bijzetten om degradatie te voorkomen en leek hulp te gaan krijgen van Nathaniel Clyne. De rechtsachter van Liverpool leek op weg naar de club uit Wales, maar koos op het laatste moment voor een huurtransfer naar Bournemouth. Cardiff-trainer Neil Warnock baalt.

Warnock sprak de afgelopen tijd meermaals met Liverpool en Clyne en rekende er al op de dat de Engelsman naar Cardiff wilde komen. Hij besloot echter te kiezen voor Bournemouth. "Dit is echt een schande", baalt de coach tegenover de BBC. "Ik ben teleurgesteld in Nathaniel Clyne, die ik al lang ken en die ik ooit heb laten debuteren", zegt de trainer die hem in 2008 liet debuteren bij Crystal Palace.

"En ik ben niet alleen teleurgesteld in Clyne, maar ook in Liverpool. Ze hebben me niet gebeld, ze hebben me niets verteld. Ik moest het nieuws via de televisie vernemen, terwijl ik alles in het werk heb gesteld en ze mij toezegden dat Clyne deze week naar mij zou komen. Het is een schande en een gebrek aan klasse", vindt de trainer van de nummer zeventien van de Premier League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen