Gisteren gemist: Arsenal wint en Isimat lijkt op weg naar Turkije

Gisteren gemist: Arsenal wint en Isimat lijkt op weg naar Turkije

6 januari 2019 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 5 januari.Jonkies bezorgen Arsenal een makkelijke avond bij Blackpool
Net als de andere grote Premier League-ploegen heeft Arsenal ogenschijnlijk gemakkelijk de volgende ronde van het FA Cup-toernooi gehaald. The Gunners waren op bezoek bij Blackpool veel te sterk voor hun tegenstander en mochten voor de treffers de jongelingen uit het elftal bedanken. De negentienjarige Joe Willock eiste een hoofdrol op met twee doelpunten, terwijl Alex Iwobi in de slotfase het duel op slot gooide in het voordeel Unai Emery's ploeg.

Isimat verlaat trainingskamp en lijkt op weg naar Besiktas
PSV en Nicolas Isimat-Mirin lijken afscheid van elkaar te gaan nemen. De club heeft een akkoord bereikt met de Turkse topclub Besiktas en de verdediger zelf verlaat vandaag nog het trainingskamp in Qatar om persoonlijk ook rond te komen met de Turken.

Valverde beslist in de zomer of hij bij FC Barcelona blijft
Ernesto Valverde is met FC Barcelona bezig aan een succesvol seizoen. De Catalanen staan bovenaan in La Liga en overwinterden met speels gemak in de Champions League. Of hij zijn aflopende contract, dat nog een optie tot een extra seizoen heeft, gaat verlengen, weet hij echter nog niet. "We beslissen aan het einde van het seizoen of ik door ga of niet."

Eindelijk speeltijd voor Riedewald bij winnend Palace
Jairo Riedewald heeft in het FA Cup-duel tegen Grimsby Town voor het eerst sinds twee maanden weer eens minuten gemaakt in het shirt van Crystal Palace. Na driekwart wedstrijd werd hij gewisseld en maakte zijn vervanger het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0.

Braken sluit na opnieuw afketsen van transfer weer aan bij NEC
Een feest der herkenning in negatieve zin voor Sven Braken. De spits van NEC ziet voor de tweede winter op rij een transfer afgeketst worden. Dat laat zijn huidige werkgever weten via de officiële kanalen. Het voorlopig aanblijven van Braken zorgt er voor dat er in Nijmegen momenteel veel spitsen rondlopen, aangezien Ferdy Druijf als vervanger van de topschutter werd gehaald.

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 15 augustus 2020

  2. vrijdag 14 augustus 2020