Viergever wil dat koploper PSV 'beter gaat voetballen'

5 januari 2019, 22:27

Nick Viergever vindt nog altijd dat het beter kan bij koploper PSV. De verdediger kijkt terug op een goede eerste seizoenshelft en hoopt dat hij en zijn medespelers de vorm kunnen vasthouden. Het grootste manco is volgens Viergever het veldspel: "We willen nog beter gaan voetballen."

Op het trainingskamp in Doha vertelt de verdediger in gesprek met de eigen clubkanalen dat hij de paar weken rust tijdens de kerstperiode wel goed kon gebruiken. Hij spreekt bovendien over ideale omstandigheden op het trainingskamp in Qatar. "Op dit veld is het lekkerder dan in Nederland, met al die regen en wind."

Het laatste half jaar was Viergever nagenoeg pijnvrij. En dat terwijl hij maandenlang sukkelde met een enkelblessure "Ik ben blij dat ik gewoon elke wedstrijd weer kan spelen. Helaas ben er lang uit geweest, maar dat is verleden tijd. Het is allemaal fijn nu en daar ben ik erg blij mee."

Met Viergever centraal achterin werden er slechts drie punten verloren door PSV in de eerste seizoenshelft. Toch ziet de voormalig speler van Ajax, AZ en Sparta Rotterdam nog verbeterpunten. "We willen beter gaan voetballen. Er zit nog zat verbetering in deze ploeg. Dat hebben we op dag één ook meteen tegen elkaar gezegd. We zijn op zoek naar een nog hongeriger PSV."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen