Eindelijk speeltijd voor Riedewald bij winnend Palace

5 januari 2019, 21:29

Jairo Riedewald heeft in het FA Cup-duel tegen Grimsby Town voor het eerst sinds twee maanden weer eens minuten gemaakt in het shirt van Crystal Palace. Na driekwart wedstrijd werd hij gewisseld en maakte zijn vervanger het enige doelpunt van de wedstrijd: 1-0.

Het was pas de vierde keer dat Riedewald minuten mocht maken dit seizoen. De andere drie duels betroffen potjes om de League Cup. Het is een teken dat de voormalig speler van Ajax op een dood spoor zit in Engeland.

Tegen League Two-middenmoter Grimsby Town leek Palace al na twee minuten een makkelijke wedstrijd tegemoet te gaan. Andrew Fox kreeg in de tweede minuut een rode kaart, waardoor de gasten bijna een hele wedstrijd met tien man moesten overleven.

Wonderwel lukte het Grimsby Town lange tijd wel. Daar zat ook een hoop mazzel bij, want Palace raakte maar liefst drie keer het houtwerk. Riedewald werd tussendoor afgelost door Jordan Ayew. En uitgerekend die invaller werd de matchwinner door in de 86e minuut raak te koppen.

Buiten Riedewald kwamen er nog genoeg andere landgenoten in actie. Alle uitslagen in het FA Cup-toernooi vind je daarom hier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen