Spoorboekje: Spaanse topploegen in actie en PSV'ers in Azië Cup

Spoorboekje: Spaanse topploegen in actie en PSV'ers in Azië Cup

6 januari 2019 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 6 januari.


Wedstrijden

Australië - Jordanië (12.00 uur)
PSV'ers Trent Sainsbury en Aziz Behich beginnen vanmiddag (Nederlandse tijd) met Australië aan de Azië Cup. The Socceroos nemen het in hun eerste groepswedstrijd op tegen Jordanië. Later vandaag komt ook Mohammed Osman van Heracles Almelo nog in actie met Syrië, dat Palestina treft.


Sevilla - Atlético Madrid (16.15 uur)
Inzet: in het spoor blijven van koploper FC Barcelona, dat vanavond op bezoek gaat bij Getafe. Sevilla mengt zich tot dusver verrassend in de Spaanse titelstrijd, maar moet winnen van Atlético Madrid om nu niet af te haken. Het verschil tussen Sevilla en Barcelona is vijf punten. Atlético staat tussen beide ploegen in, op drie punten van de blaugranas. Ook bij Atleti draait het om aan- of aanhaken.

Getafe CF - FC Barcelona (20.45 uur)
Kunnen Lionel Messi en consorten verder gaan met waar ze in 2018 mee eindigden? Namelijk: mooi voetbal, veel overwinningen en een ontketende Argentijn in de voorhoede. Tegenstander Getafe won in 2011 voor het laatste van de Catalanen en driepunter van vanavond zou ze naar de zesde plaats in La Liga brengen.

Voetbal op tv

16.15 uur: Sevilla - Atlético Madrid, Ziggo Select, live verslag van het Primera División-duel
18.30 uur: Real Madrid - Real Sociedad, Ziggo Select, live verslag van het Primera División-duel
20.45 uur: Getafe CF - FC Barcelona, Ziggo Select, live verslag van het Primera División-duel

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 20 juni 2019

  2. woensdag 19 juni 2019