Vloet: "Nooit anders begrepen dan dat ik naar Frosinone zou gaan"

5 januari 2019, 10:31

Hoewel hij mondjesmaat in actie komt, heeft Rai Vloet (op archiefbeeld) het naar zijn zin in de Serie A. De 23-jarige middenvelder blijft geduldig bij het Italiaanse Frosinone. "De club heeft gezegd dat ze me rustig wil brengen", aldus de oud-PSV'er.

Slechts vijf keer kwam Vloet in actie voor Frosinone. "Het voetbal in de Serie A ligt me wel", zegt hij tegen BN/DeStem. "Ik kwam er in augustus pas bij. De meeste nummers waren al vergeven. Maar in Italië is het een nummer dat toebehoort aan een middenvelder. Ik vind het wel wat hebben. Natuurlijk zou ik graag meer spelen."

Vloet speelde afgelopen zomer de hoofdrol in een transfersoap. Zijn oude club NAC Breda communiceerde dat de speler was verkocht aan het Zwitserse FC Chiasso, maar dook hij op bij Frosinone. Vloet wil daar zelf niet veel over kwijt. "Er is ook weinig te vertellen. Ik heb nooit anders begrepen dan dat ik naar Frosinone zou gaan. Via die Zwitserse club zou dat minder geld kosten. Met dat soort juridische zaken hou ik me niet bezig", houdt de zoon van Wiljan Vloet zich op de vlakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen