'Ajax ontvangt Chinees bod van 30 miljoen op David Neres'

5 januari 2019, 08:54

Ajax heeft vanuit China een megabod ontvangen op David Neres. Guangzhou Evergrande biedt dertig miljoen euro voor de Braziliaan. Dat meldt De Telegraaf zaterdag. Ajax zou bereid zijn een bod te accepteren als dit oploopt richting de veertig miljoen. Bij Neres heerst ontevredenheid, omdat hij verdwenen is uit de basis. Ook moet Ajax maar afwachten of het later nog zo'n smak geld kan vangen.

Het lijkt menens, want volgens de ochtendkrant blijft Marc Overmars in Amsterdam en reist hij de selectie niet achterna voor het trainingskamp in de Verenigde Staten. Hij zou de transfer af willen ronden. Opmerkelijk, omdat Overmars eerder verkondigde dat niemand zou vertrekken en spelers ook met elkaar afspraken bij elkaar te blijven. Anderzijds kunnen ontevreden spelers het proces van Ajax ook verstoren.

Neres is door Ziyech verbannen naar de bank. Ten Hag geeft de Marokkaan de voorkeur als rechtsbuiten. Neres kan ook op 'tien' uit de voeten, maar voor Ten Hag is er weinig reden om te sleutelen aan zijn sterke middenveld. Uitzicht op meer speeltijd is er dus voorlopig niet voor de aanvaller, die zelf 'gewoon' meegaat op het trainingskamp in Florida. 

Achter de schermen is Ajax ook bezig met Diego Lainez, die meteen als alternatief kan gelden voor Neres. De Amsterdammers hopen de achttienjarige Mexicaan deze winter over te nemen van Club America. De technische staf, scouting én Overmars denken dat Lainez al als (invaller) al mee kan draaien bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen