FC Utrecht
0 – 1
FC Twente

Bruma wil meer speeltijd en aast op vertrek bij Wolfsburg

Bruma wil meer speeltijd en aast op vertrek bij Wolfsburg

5 januari 2019 – Jeffrey Bruma is fit, maar kwam dit seizoen nog niet in actie voor VfL Wolfsburg. Door het gebrek aan speeltijd hoopt de 25-voudig Oranje-international de Duitse club (tijdelijk) te verruilen voor een competitiegenoot. Zijn laatste officiële wedstrijd speelde Bruma in mei vorig jaar."Persoonlijk gaat het goed, op sportief gebied wat minder. Ik ben fit en kan spelen, maar momenteel speel ik niet", begint Bruma zijn verhaal in gesprek met FOX Sports. "Zoals het er nu voor staat, blijft de trainer kiezen voor andere spelers. Dan moet je een keuze durven maken en verder te kijken. Dat heb ik aangekaart."

Bruma verkast het liefst naar een club in de Bundesliga. "Om in de winter van land te veranderen, is niet ideaal. In de zomer heb je daar wat meer de tijd voor", aldus de centrale verdediger, die niet denkt aan een rentree bij PSV. "Daar kom je ook niet zomaar tussen, zo realistisch moet je zijn. PSV zal altijd een optie zijn en blijven omdat ik daar heel mooi ben weggegaan. Maar de komende nog niet."

De 27-jarige verdediger zegt dat het af en toe moeilijk is gemotiveerd te blijven. Bruma vindt het vooral lastig om te trainen zonder het vooruitzicht te hebben om in de weekenden te spelen. "Dan ga je bij jezelf ten rade: hoe blijf je gemotiveerd? Dan prent je in je kop dat er een einde komt aan het niet spelen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 23 februari 2020

  2. zaterdag 22 februari 2020