Gisteren gemist: Lozano blijft bij PSV, Maradona in ziekenhuis

5 januari 2019, 00:30   Bijgewerkt: 4 januari 2019, 23:48

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 4 januari.

Geen winters vertrek Lozano: "Hirving blijft tot de zomer bij PSV"

Hirving Lozano is ook in de tweede seizoenshelft te bewonderen in het shirt van PSV. De Mexicaanse aanvaller werd de voorbije tijd in verband gebracht met een transfer naar een Europese topcompetitie, maar Mino Raiola verwijst de geruchten naar het rijk der fabelen. "Hirving blijft tot de zomer bij PSV", aldus de zaakwaarnemer tegen het Eindhovens Dagblad.

'Maradona met maagbloeding in het ziekenhuis opgenomen'

Diego Maradona is in het ziekenhuis opgenomen nadat tijdens een routinecontrole een maagbloeding is ontdekt. Argentijnse media melden dat de voetballegende samen met zijn familie naar een kliniek in Buenos Aires is gegaan voor verder onderzoek.

Tottenham met B-elftal overtuigend door in FA Cup

Tottenham Hotspur heeft zich met speels gemak geplaatst voor de volgende ronde van de FA Cup. Met een B-team versloeg de Londense club vrijdagavond Tranmere Rovers, een club die uitkomt in de League Two. Llorente had met drie doelpunten een groot aandeel in de 0-7 zege.

NEC huurt gewilde Druijf voor rest van het seizoen van AZ

Ferdy Druijf maakt het seizoen af bij NEC. AZ stalt de twintigjarige spits voor een half jaar bij de nummer twaalf van de Eerste Divisie. Druijf, die namens Jong AZ dit seizoen al veertien keer scoorde, stond ook in de belangstelling van FC Twente en SC Cambuur.

'Ajax ziet in Bayern-talent Shabani opvolger De Jong'

Ajax hoopt zich op korte termijn te versterken met Meritan Shabani, meldt het Duitse BILD. De negentienjarige middenvelder van Bayern München zou in Amsterdam beschouwd worden als opvolger van Frenkie de Jong, die de komende zomer vrijwel zeker verkast naar een Europese topclub.

Bournemouth haalt met Clyne weer een speler op bij Liverpool

AFC Bournemouth heeft zich vrijdag behoorlijk slagvaardig getoond op de transfermarkt. Na Dominic Solanke maakt ook Nathaniel Clyne de overstap van Liverpool naar de nummer twaalf van de Premier League. De rechtsback wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van de koploper.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen