NEC huurt gewilde Druijf voor rest van het seizoen van AZ

4 januari 2019, 21:07   Bijgewerkt: 4 januari 2019, 21:14

Ferdy Druijf maakt het seizoen af bij NEC. AZ stalt de twintigjarige spits voor een half jaar bij de nummer twaalf van de Eerste Divisie. Druijf, die namens Jong AZ dit seizoen al veertien keer scoorde, stond ook in de belangstelling van FC Twente en SC Cambuur.

"Met Ferdy verzekeren we ons van de diensten van een spits die past bij het NEC dat wij voor ogen hebben. Ferdy is een energieke speler die een enorme drive en werklust koppelt aan zijn doelgerichtheid, dat zijn eigenschappen die passen bij een spits die we graag zien in de Goffert", aldus algemeen directeur Wilco van Schaik.

"De komst van Ferdy is voor ons een buitenkans die we niet konden laten lopen en met zijn komst voorzien we onze aanvalslinie van kwaliteiten welke we nog niet hadden. Daarnaast verhoogt het de concurrentie voorin. Het is een compliment voor onze club dat Ferdy voor NEC kiest, want er waren vele andere clubs die ook naar zijn diensten lonkten", gaat de directeur verder.

De Nijmegenaren spelen met de komst in op het nakende vertrek van Sven Braken. De 25-jarige spits maakt waarschijnlijk de overstap naar competitiegenoot FC Den Bosch en is niet met de selectie van NEC afgereisd naar het trainingskamp in het Spaanse Málaga.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen