Bruns is uit op revanche: "Ik baal dat het bij Vitesse niet is gelukt"

Bruns is uit op revanche: "Ik baal dat het bij Vitesse niet is gelukt"

4 januari 2019 – Thomas Bruns speelt de komende maanden op huurbasis bij FC Groningen. De aanvallende middenvelder kwam in de eerste seizoenshelft niet aan de bak bij Vitesse, dus besloot hij om zijn heil elders te zoeken. Dat hij onder Leonid Slutsky weinig speelde, vindt Bruns vervelend."Ik baal ervan dat het bij Vitesse niet is gelukt, temeer omdat ik denk dat ik met mijn kwaliteiten wel wat kan toevoegen aan Vitesse. Het mocht niet zo zijn, dan moet je eieren voor je geld kiezen en verder kijken", vertelt Bruns tegenover FOX Sports.

De middenvelder zegt niet onzeker te zijn geworden door de afgelopen maanden. "Je gaat je wel afvragen: wat doe ik verkeerd? Ben ik niet goed genoeg om in de basis te spelen? Ik heb vanaf het begin keihard getraind en mijn best gedaan. Aan het begin van het seizoen heb ik de Europa League-wedstrijden gespeeld, daarna was het afgelopen."

Naast Groningen waren er ook andere clubs geïnteresseerd, geeft Bruns aan. "Er waren andere opties, ook in het buitenland. Maar ik heb bewust voor Groningen gekozen omdat het gevoel goed was."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 26 april 2019

  2. donderdag 25 april 2019