Haemhouts stopt als voetballer, maar vertrekt niet bij NAC Breda

Haemhouts stopt als voetballer, maar vertrekt niet bij NAC Breda

4 januari 2019 – Robbie Haemhouts heeft zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen. De gestopte middenvelder heeft met NAC Breda een overeenstemming bereikt over de ontbinding van zijn contract. Haemhouts verlaat de club echter niet.De Parel van het Zuiden meldt dat Haemhouts de komende anderhalf jaar aan de slag gaat als assistent-trainer van het Onder 19-team van NAC Breda. "De afgelopen periode zijn we met elkaar in gesprek gegaan over mijn situatie en daarin tot de conclusie gekomen dat dit een goed moment is voor mij om te stoppen. Ondanks dat ik meer van de afgelopen anderhalf jaar had verwacht, is het voor mij bijzonder dat ik mijn carrière heb kunnen afsluiten bij de club waar ik ooit begonnen ben", aldus Haemhouts.

"Het is daarom geweldig dat ik bij deze club kan blijven en de kans krijg om bij de Onder 19 het trainersvak te ontdekken. Zelf weet ik wat het is om als jonge jongen bij NAC binnen te komen en iedere dag keihard te moeten knokken om het profvoetbal te halen. Hopelijk kan ik die ervaringen overbrengen om de volgende generatie weer te helpen", gaat hij verder.

Haemhouts speelde in april 2017 zijn laatste wedstrijd in het betaald voetbal. Hij begon zijn loopbaan bij NAC en speelde daarna voor FC Den Bosch, FC Emmen, Almere City (toen: FC Omniworld), Helmond Sport en Willem II. Twee en een half jaar geleden streek hij weer in Breda neer.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019