ADO en Groenendijk in gesprek over verlenging samenwerking

ADO en Groenendijk in gesprek over verlenging samenwerking

4 januari 2019 – ADO Den Haag en Alfons Groenendijk gaan mogelijk langer met elkaar door. De club en trainer zijn met elkaar in gesprek over een verlenging van het aflopende contract, meldt Voetbal International. De 54-jarige oefenmeester staat sinds twee jaar aan het roer in de residentiestad.Groenendijk zegt open te staan voor het voortzetten van de samenwerking. "We hebben een paar weken geleden voor het eerst met elkaar gezeten, dat was een positief gesprek. Op korte termijn verwacht ik dat we verder praten", zegt de coach.

Groenendijk ziet wel graag een aantal dingen verbeterd. "Dan heb je het bijvoorbeeld over de randvoorwaarden om spelers beter te maken en de mogelijkheid om de selectie volgend jaar van vers bloed te voorzien. Maar ik heb het over het algemeen goed naar mijn zin hier, ik werk met veel plezier samen met mijn staf en spelers."

Groenendijk werd in februari 2017 aangesteld als opvolger van Zeljko Petrovic. Onder zijn hoede eindigde ADO een paar maanden later op de elfde plaats. Vorig seizoen plaatsten de Hagenaren zich voor de play-offs om Europees voetbal door zevende te worden. In het huidige seizoen bezet ADO de elfde plek.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 19 augustus 2019

  2. zondag 18 augustus 2019

  3. zaterdag 17 augustus 2019