Van La Parra: "Middlesbrough en Leeds meldden zich gelijk"

4 januari 2019, 11:50

Rajiv van La Parra vraagt zich af waarom hij bij Huddersfield Town op de bank belandde. Dit seizoen kiest manager David Wagner voor een systeem zonder buitenspelers. Om meer aan spelen toe te komen, stuurde de 27-jarige aanvaller met succes aan op een verhuur. De rest van het seizoen beproeft de oud-speler van sc Heerenveen zijn geluk bij Middlesbrough.

In het promotiejaar (2017) kwam Van La Parra veertig keer in actie. Ook vorig seizoen in de Premier League kwam hij tot het respectabele aantal van 33 wedstrijden. In het huidige seizoen deed Wagner slechts vijf keer een beroep op de Rotterdammer. "Het waarom vormt voor mij een groot vraagteken. Het kwam echt als een verrassing", zet Van La Parra over de veranderde speelwijze tegen ELF Voetbal. "De trainer neemt de beslissingen. Als speler respecteer je die keuzes. Ik heb daarna netjes aangegeven dat ik graag verhuurd wilde worden aan een club waar ik weer voor speelminuten kon gaan. Daarna ging alles snel. Middlesbrough en Leeds United meldden zich gelijk bij mijn zaakwaarnemer."

Zowel Middelsbrough als Leeds doet dit seizoen een gooi naar promotie. Boro zou met de huidige positie (vijfde) play-offs gaan spelen, Leeds is koploper in het Championship. "Middlesbrough was iets concreter dan Leeds. Ze deden er alles voor om me binnen te halen. Ik kreeg daar direct een goed gevoel bij. Ik wilde ook graag in Engeland blijven. Vanuit de Premier League heb ik niets gehoord. Maar ik vind het eigenlijk wel leuk om weer voor de prijzen te strijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen