Karami miste eerlijke kans bij Vitesse: "Alleen maar getraind"

Karami miste eerlijke kans bij Vitesse: "Alleen maar getraind"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

4 januari 2019 – Khalid Karami wil bij NAC Breda weer aan spelen toekomen, wat het voorbije half jaar bij Vitesse totaal niet aan de orde was. Géén minuut speelde de verdediger in de Eredivisie. "Als ik een eerlijke kans had gehad en die niet had gepakt, kan ik mezelf iets verwijten", zegt de huurling.

"Maar ik heb ik die kans nooit gehad. Ik heb een half jaar alleen maar getraind. Met het tweede mocht ik niet spelen, omdat ik ouder ben dan 23 jaar. Dan val je al snel buiten de boot en blijven alleen de trainingen over en soms een oefenwedstrijd", vertelt Karami aan BN/DeStem. "Ik kwam in een fase waarin ik nergens naar toe kon leven. Ik leef voor de wedstrijden, niet voor de trainingen."

Karami kwam afgelopen zomer vol goede bedoelingen over van Excelsior, maar was kansloos in de concurrentiestrijd met Vyacheslav Karavaev. "De adrenaline en spanning voor de wedstrijd was helemaal weg. Omdat ik wist: ik kan hoog of laag springen, het maakt niet uit wat er gebeurt, de rechtsback blijft toch staan. Gelukkig kan ik met NAC weer wedstrijden spelen. Daar focus ik me nu op. Ik wil goed presteren met het team en ben de trainer en de club dankbaar voor het vertrouwen dat ze me geven."

Deze week tekende Karami zijn huurcontract bij NAC Breda, waar het perspectief op speeltijd een stuk beter is. Ook omdat Fabian Sporkslede langdurig geblesseerd is.

Reacties

gerelateerd