Solari: "Uitvallen van Bale had veel effect op onze wedstrijd"

4 januari 2019, 09:00

Het uitvallen van Gareth Bale ziet Solari (op archiefbeeld) als een belangrijke oorzaak voor het teleurstellende gelijkspel van Real Madrid tegen Villarreal (2-2). Bale bleef in de rust achter in de kleedkamers, terwijl hij in de eerste helft amper indruk maakte.

Halverwege genoot Real Madrid een voorsprong, maar gaf het die uit handen. "We hadden de drie punten in handen, en moesten de wedstrijd afmaken. Maar Villarreal bleef drukken en scoorde de gelijkmaker", aldus Solari na afloop. "Bale kreeg een flinke tik en moest de wedstrijd staken vanwege een verrekking. Dat had veel effect op onze wedstrijd."

Solari vond Real Madrid voldoende controle hebben over de wedstrijd. "Maar het ontbrak het ons aan diepte in het spel. Er lag ruimte voor een derde doelpunt. Maar in de omschakeling waren we niet zorgvuldig genoeg, omdat we specialisten als Bale misten."

De trainer van de Koninklijke wisselde ook Luka Modric, die grieperig was. "Modric gaf alles en deed zijn uiterste best. Hij kon niet negentig minuten spelen, de wissel was gepland. Ik ben dankbaar voor wat hij liet zien", zegt Solari.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen