Wijnaldum blijft positief: "We staan nog steeds vier punten los"

4 januari 2019, 13:01

Georginio Wijnaldum zit niet bij de pakken neer na de 2-1 nederlaag van Liverpool tegen Manchester City. De middenvelder is teleurgesteld, maar wil de verliespartij geen mokerslag noemen. Door doelpunten van Kun Agüero en Leroy Sané leed de Premier League-koploper de eerste competitienederlaag van het seizoen.

"We startten niet goed. City had in de eerste helft het betere van het spel, maar wij creëerden alsnog kansen en waren ongelukkig in de afronding. Na rust speelden we beter, creëerden we meer en scoorden we. We hadden pech dat er niet meer kansen in gingen. Er was een moment dat we niet goed verdedigden en toen scoorden zij", aldus Wijnaldum tegenover Sky Sports.

"Ik wil dit geen mokerslag noemen. Als je een wedstrijd verliest, ben je altijd teleurgesteld. Zeker als je van een achterstand terugkomt en kansen creëert. We waren blij geweest met een gelijkspel", geeft Wijnaldum toe. De middenvelder, die vlak voor tijd werd gewisseld, weet dat de titelkansen niet vergooid zijn. "We staan nog steeds vier punten los."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen