Keizer start jaar uitstekend met Sporting Portugal

3 januari 2019, 21:03

Het Sporting Portugal van Marcel Keizer is het nieuwe jaar gestart met een overwinning op Belenenses. Door een doelpunten van Bruno Gaspar en Miguel Luís werd de middenmoter met 2-1 verslagen. Sporting stijgt door de zege naar de tweede plaats in de Portugese Primeira Liga.

Met Bas Dost en Nemanja Gudelj in de basis begon Sporting aan het duel in het eigen Estadio José Alvalade. Zij zagen Gaspar na een klein uur de score openen. De vleugelverdediger stoomde op aan de rechterkant, kreeg de bal aangespeeld van Abdoulay Diaby en schoot raak in de verre hoek. Tien minuten voor tijd besliste middenvelder Luís de wedstrijd, waarna Belenenses in blessuretijd nog voor heel even de spanning in de wedstrijd terugbracht.

Sinds Keizer aan het roer staat in Lissabon, heeft Sporting vier van de vijf competitiewedstrijden gewonnen. Vlak voor kerst ging de Portugese club in het laatste competitieduel nog met 1-0 onderuit tegen Vitória Guimarães. In de beker- en Europa League-wedstrijden is Keizer nog ongeslagen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen