FC Emmen heeft met Neidhart tweede versterking binnen

FC Emmen heeft met Neidhart tweede versterking binnen

3 januari 2019 – FC Emmen toont zich slagvaardig op de transfermarkt. De promovendus heeft op de derde dag van het nieuwe jaar de tweede winterse versterking aangekondigd. Nico Neidhart, een 24-jarige vleugelverdediger, komt de selectie van de Emmenaren versterken.De Duitser wordt overgenomen van Sportfreunde Lotte, een club die op het derde Duitse niveau uitkomt. In Emmen tekent Neidhart een contract voor anderhalf jaar met een optie voor nog een seizoen. Eerder versterkte Emmen zich met Michael de Leeuw, die transfervrij overkwam van het Amerikaanse Chicago Fire.

"We wilden nog voor het trainingskamp een aanvaller en een verdediger aan de selectie toevoegen, dat is gelukt. Nico kan in onze speelwijze zowel aanvallend als verdedigend iets toevoegen", aldus directeur Ben Haverkort via de officiële kanalen van Emmen.

Neidhart, die met de selectie meereist naar Spanje, is blij met zijn overstap. "Ik kijk ernaar uit om me bij FC Emmen op het hoogste niveau in Nederland te laten zien. Niet alleen dit seizoen, maar ook in de volgende seizoenen. Daar gaan we in Estepona de basis voor leggen."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 23 augustus 2019

  2. donderdag 22 augustus 2019