Doorgewinterde Naldo versterkt dolend AS Monaco

3 januari 2019, 17:06

AS Monaco heeft zich versterkt met de ervaren Naldo. De dolende Monegasken nemen de 36-jarige verdediger voor een onbekend bedrag over van Schalke 04. In het prinsdom moet de Braziliaan het jonge Monaco helpen in de strijd tegen degradatie.

Naldo neemt een brok ervaring mee naar Monaco. De lange verdediger speelde de voorbije dertien seizoenen in de Bundesliga. Zijn Duitse avontuur startte in 2005 bij Werder Bremen. Die club ruilde hij zeven jaar later in voor VfL Wolfsburg. De afgelopen twee en een half jaar stond de Braziliaan onder contract bij Schalke 04.

Monaco zal in de tweede seizoenshelft alle zeilen moeten bijzetten om degradatie uit de Ligue 1 te voorkomen. Halverwege het seizoen bevinden de Monegasken zich op de negentiende plaats met slechts dertien punten uit achttien wedstrijden. Het vertrek van Leonardo Jardim en de komst van Thierry Henry hebben nog niet voor het gewenste effect gezorgd.

Eerder rondde de Ligue 1-club de komst van Lyle Foster af. Het achttienjarige talent uit Zuid-Afrika maakt de overstap van Orlando Pirates Football Club.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen