Stam wil plezier en vertrouwen snel terugbrengen bij PEC Zwolle

3 januari 2019, 16:02

Jaap Stam wil zo snel mogelijk het goede gevoel en het vertrouwen terugbrengen bij PEC Zwolle. De oefenmeester stond donderdag voor het eerst voor de groep op het trainingsveld en reist met zijn selectie af naar Spanje. Daar volgen veel individuele- en teamgesprekken. "We gaan zorgen dat het goede gevoel terugkomt. Volgens mij zijn de spelers vrolijk en hebben ze er zin in."

Dat vertelde de coach tegenover FOX Sports. "We gaan gesprekken voeren om te kijken waar het euvel lag het afgelopen jaar. Daarnaast gaan we ook veel trainen in de manier waarop ik wil spelen en wat er gedaan is. Want er gingen ook heel veel dingen wel goed bij PEC Zwolle", aldus Stam over de invulling van het aanstaande trainingskamp.

Alles om te zorgen dat het vertrouwen weer terugkeert bij de spelers. "Want als het vertrouwen weg is, kost het je nog meer resultaat", beseft Stam. "We gaan er hopelijk wat moois van maken. Of ik wel een aai over de bol kan uitdelen bij spelers? Ja, hoor. Ik lig heel makkelijk in de groep. En als trainer moet je je soms anders opstellen dan je als speler was."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen