Weer fitte Robben en Zirkzee met Bayern mee naar Qatar

3 januari 2019, 15:40

Arjen Robben is fit genoeg om met Bayern München mee op trainingskamp te gaan. De Nederlandse aanvaller stond de laatste weken buitenspel en werd in het nieuwe jaar terugverwacht: dat blijkt dan ook het geval, want hij is opgenomen voor de selectie die afreist naar Doha. Ook voor de jonge Joshua Zirkzee én aanwinst Alphonso Davies is ruimte gemaakt in de selectie van Der Rekordmeister.

Dat maakte de club bekend via de officiële kanalen. Zirkzee mocht in de voorbereiding op dit seizoen ook al met Bayern mee naar de VS, waar hij een goede indruk maakte op Niko Kovac en ook scoorde. Van de jonge Davies wordt eveneens veel verwacht: hij kwam deze winter uit de MLS over van Vancouver Whitecaps. "Hij is een groot talent. Een uitstekende met een superkarakter", [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343901/hype-rond-davies-18-groeit-zal-inslaan-als-een-bom/,_blank,loofde] technisch directeur Hasan Salihamidzic de duurste speler uit de MLS ooit.

Voor Robben is zijn rentree ook goed nieuws, aangezien hij weken buitenspel stond en nu dus mogelijk weer minuten kan maken. Verder loopt de ziekenboeg met Serge Gnabry, Corerntin Tolisso en James Rodriguez - zij zijn allen van de partij in Qatar - ook weer verder leeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen