Willem II wil op korte termijn club achter de schermen versterken

3 januari 2019, 09:03

Willem II hoopt op korte termijn weer alles op orde te hebben op de burelen. De Tilburgers moeten de raad van commissarissen (rvc) flink aanvullen, nadat voorzitter Jack Buckens, Jan Scheerlinck en Roland Hermans de club verlieten na een interne machtsstrijd. Op korte termijn hoopt men bij de Eredivisionist alle posities weer optimaal te hebben bezet.

Dat schrijft het Brabants Dagblad. De strijd ging over de positie van algemeen directeur Berry van Gool, die nog altijd in het zadel zit. Ruud Vreeman en Jan van der Laak - die beide geen voorzitter willen worden van de rvc - zijn de enige nog zittende rvc-leden en zij moeten op zoek naar minimaal drie en maximaal vijf personen, zo staat in de statuten omschreven.

In januari wordt met alle potentiële leden gesproken, die dan uiterlijk begin januari gepresenteerd moeten zijn. Ook moet het stichtingsbestuur compleet worden gemaakt: dat gebeurt eveneens in januari, nadat Ivo de Brouwer recentelijk vertrok. In de volgende maand moet op de burelen alles weer op orde zijn bij Willem II.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen