'NAC wil drie á vier spelers en mist Illic en Sporkslede'

3 januari 2019, 08:11   Bijgewerkt: 3 januari 2019, 08:18

Met de komst van Khalid Karami presenteerde NAC Breda deze transfermarkt al de eerste versterking, maar dat is zeker nog niet de laatste zet die we van de laagvlieger in de Eredivisie hoeven te verwachten. De club wil zich nog met drie á vier spelers versterken en daarbij rekent het niet op de hulp van Manchester City. Daar tegenover staat wel het geblesseerde tweetal Fabian Sporkslede en Luka Ilic, dat voorlopig langs de kant staat.

Dat schrijft BN/De Stem. Van Sporkslede (achillespeesblessure) wordt niet meer verwacht dat hij dit seizoen in actie komt, de van Vitesse gehuurde Karami is in principe zijn vervanger. Ook Illic zal voorlopig niet van de partij zijn. Gervane Kastaneer, Anouar Kali en Paolo Fernandes trainen nog niet mee met de groep, maar kunnen wellicht wel weer worden ingezet na de winterstop.

Dan wil trainer Mitchell van der Gaag eveneens nog een aantal nieuwe spelers hebben en doet dat op eigen kracht op de transfermarkt. "In principe komt er niks bij", doelt de coach op mogelijke huurlingen van City, die vermoedelijk niet weer naar Breda komen. Naast Karami en [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/343842/nac-dicht-het-gat-in-technische-staf-door-verberne-toe-te-voegen/,_blank,assistent Maurice Verberne], die beiden op voorspraak van Van der Gaag kwamen, moeten er dus meer versterkingen bij. "Maar ik betwijfel of ze mee op trainingskamp gaan", doelde de trainer op de snelheid van de aanstaande transfers.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen