Magallán dankt Overmars: "Vertrouwen terugbetalen"

3 januari 2019, 07:59

Lisandro Magallán stond maanden, meer dan een jaar, in de belangstelling van Ajax. Hoewel de onderhandelingen met Boca Juniors bijzonder moeizaam verliepen en de overgang al meermaals afketste terwijl hij rond leek, is de transfer van de verdediger dan toch eindelijk afgerond. En daar is de beoogde opvolger van Matthijs de Ligt zeer blij mee.

"Dat Ajax opnieuw een poging waagde om mij aan te trekken, was een teken van vertrouwen, waarvoor ik Marc Overmars heel dankbaar ben. Ik ga hard werken om dat vertrouwen terug te betalen", liet Magallán weten over de moeizame onderhandelingen tegenover De Telegraaf. "Het lijkt me een geweldig team, dat vooral in de groepsfase van de Champions League heel erg goed speelde. Ajax heeft gretige kwaliteitsspelers, van wie de fans hoge verwachtingen hebben."

De verdediger sprak nog niet met trainer Erik ten Hag. "Maar hij zal snel de doelstellingen en ideeën overbrengen", aldus de Argentijn, die een voorbeeld wil nemen aan Nicolas Tagliafico. De linksback maakte in de vorige winter de overstap naar Amsterdam en is inmiddels een meer dan vaste waarde onder Ten Hag.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen