Solskjaer wint ook zijn vierde wedstrijd met Manchester United

Solskjaer wint ook zijn vierde wedstrijd met Manchester United

2 januari 2019 – Het aanstellen van Ole Gunnar Solskjaer blijkt vooralsnog een schot in de roos voor Manchester United. De Noorse coach heeft woensdag ook zijn vierde wedstrijd op de bank bij de topclub gewonnen. Tegen het slecht presterende Newcastle United ging het moeizaam, maar werd er wel met 0-2 gewonnen. Ondertussen was er veel spektakel te zien bij Bournemouth tegen Watford: 3-3.Newcastle United - Manchester United 0-2
Niet een van de basisspelers, maar een wisselspeler was nodig om de ban te breken. Romelu Lukaku startte net als in de vorige duels van Solskjaer op de bank, maar werkte in de 64ste minuut wel de 0-1 tegen de touwen. De Belg stond pas 38 seconden in het veld toen hij doeltreffend werd. De andere goal werd gemaakt door de eveneens opgeleefde Marcus Rashford: 0-2. Het is de eerste keer dat United onder de nieuwe trainer de nul heeft gehouden. Solskjaer schrijft met de zege geschiedenis: hij is namelijk pas de tweede coach die zijn eerste vier duels als trainer van Manchester United heeft gewonnen. Bij Newcastle United gaat het momenteel moeizaam, aangezien het pas een van de laatste zeven duels heeft gezegevierd.

AFC Bournemouth - Watford 3-3
Het meeste spektakel was vanavond waar te nemen bij Bournemouth tegen Watford. Na een eerste helft waarin ongelooflijk veel gebeurde stond er een 3-3 stand op het bord. Troy Deeney zorgde met twee goals voor een 0-2 voorsprong, maar Nathan Aké bracht zijn ploeg snel terug in de wedstrijd. Callum Wilson tekende in de 37ste minuut vervolgens voor gelijkmaker. Ken Sema (Watford) en Ryan Fraser (Bournemouth) deden vervolgens ook nog een duit in het zakje, waardoor de eindstand van 3-3 al in de veertigste minuut was bereikt.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 20 september 2019

  2. donderdag 19 september 2019