Matig Chelsea laat na om gat met Arsenal te vergroten

Matig Chelsea laat na om gat met Arsenal te vergroten

2 januari 2019 – Chelsea heeft woensdag nagelaten om het gat met de top te verkleinen en het gat met Arsenal te vergroten. De ploeg uit Londen slaagde er op eigen veld niet in om af te rekenen met laagvlieger Southampton: 0-0. Daardoor heeft het team van Maurizio Sarri nu tien punten minder dan koploper Liverpool. Ondertussen stuntte Crystal Palace op visite bij Wolverhampton Wanderers.Chelsea - Southampton 0-0
De voorgaande twee Premier League-duels leverden drie punten op voor Chelsea, maar vanavond bleek Southampton een vervelende tegenstander. De bezoekers speelden met vijf verdedigers en gaven bijzonder weg. Chelsea had meer balbezit, maar was niet dreigend genoeg voorin. Eerder vandaag werd Christian Pulisic overgenomen van Borussia Dortmund, maar die vreugde is bij Chelsea nu dus even wat minder geworden. Chelsea heeft door de remise drie punten meer dan nummer vijf Arsenal.

Wolverhampton Wanderers - Crystal Palace 0-2
Als promovendus doet Wolverhampton Wanderers het dit seizoen fantastisch met een achtste plaats. Toch heeft het team vanavond een mindere dag gekend. Thuis tegen Crystal Palace, dat veertiende staat, werd er met 0-2 verloren. Beide goals vielen in de slotfase. Op aangeven van Patrick van Aanholt maakte Jordan Ayew in de 82ste minuut de 0-1, waarna een rake penalty van specialist Luka Milivojevi? de beslissing betekende. Wolverhampton verloor slechts één van de laatste zes Premier League-duels, maar stelde nu dus teleur.

West Ham United - Brighton 2-2
Het spektakel was bij West Ham United tegen Brighton & Hove Albion in de tweede helft te bewonderen. Alle vier goals vielen namelijk in het tweede bedrijf. De bezoekers kwamen via Dale Stephens en Dale Stephens op 0-2, maar hadden buiten Marko Arnautovic gerekend. De Oostenrijker sleepte met goals in de 66ste en de 68ste minuut een punt uit het vuur. Bij Brighton deden Jürgen Locadia en Davy Pröpper negentig minuten mee.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 22 september 2019

  2. zaterdag 21 september 2019

  3. vrijdag 20 september 2019