Schouten is niet van plan om Excelsior in winter te verlaten

2 januari 2019, 21:26

Jerdy Schouten is pas bezig aan zijn eerste seizoen bij Excelsior, maar heeft niet veel tijd nodig gehad om te wennen. De middenvelder maakt al in zijn eerste maanden een goede indruk in de Eredivisie en werd onlangs al in verband gebracht met Fiorentina. Hij blijft nuchter onder die berichten.

"Op dit moment wil ik een heel seizoen bij Excelsior voetballen, want ik heb het hier prima naar mijn zin", zegt Schouten tegen RTV Rijnmond. Toch weet de middenvelder dat het snel kan gaan in de voetbalwereld. "Komt er een mooie club, zeg dan maar eens 'nee'."

Schouten liep onlangs een hamstringblessure op en miste daardoor drie duels van Excelsior. Opmerkelijk genoeg gingen die wedstrijden allemaal verloren, waardoor de oud-speler van Telstar nu al onmisbaar lijkt te zijn. "Voor mijzelf is dat heel mooi en daar doe ik voor. Ik ben gekomen om hier belangrijk te zijn. Als dat lukt, dan ben ik een tevreden mens", zegt Schouten, die nu de tijd heeft om te herstellen. "Wat dat betreft was de timing van de blessure niet heel ongelukkig, omdat ik nu rustig heb kunnen optrainen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen